Magazin
28.05.2024.

Baden Sports x easyCredit Basketball-Bundesliga

Zvanično partnerstvo Baden Sporta i EasyCredit BBL

Sa ponosom možemo da podelimo sa vama značajan razvoj brenda Baden, koji će postati novi zvanični partner lopti EasyCredit Basketball Bundeslige.

Partnerstvo sa EasyCredit BBL naglašava se kvalitet i performanse Baden lopti. 

Ove lopte ispunjavaju visoke zahteve profesionalnog sporta i podržavaju sportiste u ostvarivanju svojih najboljih performansi. 

Štaviše, partnerstvo jača Baden Sport i Kempu kao poželjne dobavljače i pokazuje posvećenost isporuci proizvoda najvišeg kvaliteta za timske sportove.

Rad sa EasyCredit BBL pruža jedinstvenu priliku da brend Baden Sport stavimo u prvi plan i povećamo njegovu vidljivost. 

Ova saradnja omogućava da dalje uspostavimo već visokokvalitetne košarkaške lopte iz Baden Sport-a i pokažemo njihov učinak i kvalitet široj publici u elitnoj košarci. 

Povratne informacije profesionalnih sportista i stalni razvoj proizvoda osiguravajući da pružamo najbolje performanse i zadovoljstvo našim kupcima. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2024.
Magazin
U svetu fudbala, svaki detalj igra ključnu ulogu u postizanju vrhunskih performansi, a fudbalska lopta je jedan od najvažnijih elemenata igre. MATCHBALL, sa ...
12.
Aug.
2024.
Magazin
Puma FUTURE kopačke su kreirane za one koji stvaraju budućnost na terenu. Sa pažljivo redizajniranim gornjim delom koji kombinuje PWRPRINT i PWRTAPE teh...
08.
Aug.
2024.
Magazin
Fudbal je više od igre; to je strast koja okuplja ljude svih uzrasta. Za decu, posebno je važno imati opremu koja podržava njihov razvoj i uživanje u ...