Magazin
06.06.2024.

Varan8 PURE PERFORMANCE

Varan8 Pure Performance Pack je više od obične opreme za golmane; to je alat koji vam omogućava da se fokusirate na ono što je zaista važno - performanse. Bez obzira na model koji odaberete, svaka rukavica je rezultat detaljnog istraživanja i povratnih informacija od strane profesionalaca i entuzijasta. Doživite razliku sa KEEPERsport Varan8 i budite najbolji na terenu. Pridružite se zajednici i verujte rukavicama koje su dizajnirane od strane golmana za golmane. Osetite Čistu Performansu i budite spremni da zgrabite pobedu u svoje ruke!

 

 

HERO NC - NOVA ERA ZA GOLMANSKE RUKAVICE

KEEPErsport Varan8 Hero NC predstavlja prekretnicu u evoluciji golmanskih rukavica. U poređenju sa svojim prethodnikom, ističe se radikalno novim dizajnom i inovativnim tehnologijama koje podižu vašu igru na viši nivo. Još od modela Raw Impact, Varan8 Hero se nudi bez kaiša. Zahvaljujući kontinuiranom pletenom materijalu na zadnjem delu ruke, rukavica se savršeno prilagođava vašoj ruci bez gubitka stabilnosti zgloba.

Poboljšana 4mm Super Glue pena sa unapređenim elementima za prianjanje nudi maksimalno držanje u svim vremenskim uslovima. Bez obzira na to da li se suočavate sa kišom, snegom ili suncem, ove rukavice će vam pružiti potrebnu sigurnost i kontrolu.

KEEPErsport Varan8 Hero NC je savršen izbor za golmane koji traže beskompromisne performanse i vrhunsku udobnost. Svaki detalj ovih rukavica je dizajniran s namerom da poboljša vašu igru i omogući vam da dominirate na terenu.

 

 

CHAMP NC - SAVRŠEN SPLET UDOBNOSTI I PERFORMANSI

KEEPErsport Varan8 Champ NC je savršena rukavica za sve golmane koji traže udoban, višenamenski i visokoperformansni model. Bilo da ste profesionalni golman ili entuzijasta na amaterskom nivou, Champ NC nudi najbolje iz oba sveta – modernu tehnologiju i tradicionalne preferencije.

Champ NC kombinuje savremene tehnologije sa tradicionalnim karakteristikama koje golmani vole. Ovaj model je izuzetno popularan među profesionalnim i amaterskim golmanima zbog svoje izdržljivosti, udobnosti i performansi. Rukavica je dizajnirana da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih korisnika, pružajući optimalnu podršku i kontrolu.

Kaiš sa dva lateks dela i elastičnim umetkom savršeno pristaje vašem zglobu, sprečavajući neprijatne prilagođavanja tokom igre. Ovaj inovativni dizajn osigurava da rukavica ostane na mestu, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je zaista važno – odbranu vašeg gola.

 

 

 

PRO NC - KLASIČNE RUKAVICE ZA NOSTALGIČNE GOLMANE

KEEPErsport Varan8 Pro NC je neizostavan izbor za sve ljubitelje klasičnih golmanskih rukavica. Inspirisan preferencijama legendarnih golmana poput Gigi Buffona, Pro NC pruža sve što čini da srca nostalgičnih golmana brže kucaju!

Varan8 Pro NC nudi neprevaziđenu udobnost i maksimalnu slobodu pokreta. Duo Latex na zadnjem delu ruke omogućava izuzetno kompaktno pristajanje, dok istovremeno obezbeđuje maksimalnu fleksibilnost. Ovaj balans između čvrstog pristajanja i slobode pokreta čini ove rukavice savršenim izborom za golmane koji žele klasičan dizajn sa modernim performansama.

KEEPErsport Varan8 Pro NC nije samo još jedan par rukavica; to je povratak klasici sa modernim tehnologijama koje unapređuju performanse. Sa svojim klasičnim dizajnom, inspirisanim velikim imenima golmanskog sveta, i savremenim karakteristikama koje pružaju optimalnu udobnost i slobodu pokreta, Pro NC je pravi izbor za svakog golmana koji želi najbolje od oba sveta. Izaberite Varan8 Pro NC i osigurajte sebi rukavice koje kombinuju tradiciju i inovaciju na najbolji mogući način!

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2024.
Magazin
U svetu fudbala, svaki detalj igra ključnu ulogu u postizanju vrhunskih performansi, a fudbalska lopta je jedan od najvažnijih elemenata igre. MATCHBALL, sa ...
12.
Aug.
2024.
Magazin
Puma FUTURE kopačke su kreirane za one koji stvaraju budućnost na terenu. Sa pažljivo redizajniranim gornjim delom koji kombinuje PWRPRINT i PWRTAPE teh...
08.
Aug.
2024.
Magazin
Fudbal je više od igre; to je strast koja okuplja ljude svih uzrasta. Za decu, posebno je važno imati opremu koja podržava njihov razvoj i uživanje u ...