Magazin
02.10.2024.

Uhlsport golmanske rukavice Prediction Flex HN

UHLsport Prediction Flex HN golmanske rukavice predstavljaju vrhunski model dizajniran da ispuni najviše standarde golmanske opreme, pružajući izvanrednu fleksibilnost, udobnost i prianjanje, što ih čini savršenim izborom kako za profesionalne golmane, tako i za ambiciozne amatere. Uz napredne tehnologije koje obuhvataju sve aspekte performansi na terenu, ove rukavice postavljaju novi standard u zaštiti i kontroli lopte.

 

FLEX CUT tehnologija za maksimalnu fleksibilnost

Jedan od glavnih aduta ovog modela je FLEX CUT tehnologija koja omogućava horizontalno rastezanje rukavice preko dlana, pružajući golmanu maksimalnu slobodu pokreta. Ova fleksibilnost je ključna u trenutku kada je potrebno brzo reagovati, hvatajući ili odbijajući lopte pod različitim uglovima. Zbog toga su ove rukavice posebno pogodne za dinamične situacije koje zahtevaju brze promene položaja ruku i maksimalnu agilnost.

Dualna pena za optimalno prianjanje

UHLsport je u ovaj model ugradio kombinaciju dve vrste pene: SUPERGRIP+ i ABSOLUTGRIP, raspoređene strateški između prstiju i dlana. SUPERGRIP+ nudi vrhunsko prianjanje u najkritičnijim trenucima, dok ABSOLUTGRIP pruža dodatnu udobnost i apsorpciju udara. Ova kombinacija različitih materijala daje savršenu ravnotežu između kontrole lopte i zaštite ruku, što je presudno kada su u pitanju teške ili neočekivane situacije na terenu.

Half Negative dizajn za savršeno prianjanje

Još jedna ključna karakteristika ovog modela je Half Negative rez, koji osigurava savršen balans između tehnologije i udobnosti. Interna konstrukcija šavova dodatno poboljšava prianjanje rukavice, omogućavajući golmanima osećaj potpune kontrole nad loptom. Ovaj dizajn takođe omogućava rukavicama da se bolje prilagode obliku ruke, dajući osećaj druge kože, što je presudno za osećaj sigurnosti i preciznosti pri svakoj intervenciji.

Dual Fix System za stabilnost i fleksibilnost

Jedinstveni Dual Fix System omogućava savršeno prianjanje rukavica zahvaljujući tehnologiji sa strukturalnim elementima nalik krilima. Ova inovativna struktura pruža golmanima stabilnost, ali i dovoljnu fleksibilnost za lako otvaranje i zatvaranje rukavica. Dodatna traka na manžetni omogućava čvrsto, ali prilagodljivo zatvaranje, što olakšava podešavanje rukavica prema individualnim potrebama.

Ultimate Contact tehnologija za maksimalnu kontrolu

Za golmane je ključna kontrola lopte, a Ultimate Contact tehnologija upravo to omogućava. Pena se proteže duž unutrašnjosti kažiprsta i malog prsta, povećavajući površinu kontakta sa loptom. Na taj način, bez obzira na to kako lopta dolazi ka golmanu – bilo sa strane ili odozgo – ove rukavice pružaju sigurno hvatanje i potpunu kontrolu, omogućavajući da se lopta zadrži u rukama sa maksimalnom preciznošću.

Savršene za profesionalne golmane

UHLsport Prediction Flex HN rukavice su dizajnirane za one koji ne pristaju na kompromise. Sve tehnologije koje sadrže usmerene su ka poboljšanju performansi i omogućavanju golmanima da dostignu svoj maksimum u svakom trenutku. Bez obzira na vremenske uslove ili intenzitet igre, ove rukavice obezbeđuju konstantnu pouzdanost i udobnost.

 

Sačuvano u omiljne
Golmanske rukavice 101133101
Na isporuku ovog proizvoda čeka se 2-4 dana.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.720,00 RSD
Ušteda 20%
18.400,00 RSD
Veličina
7
8
9
10

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2024.
Magazin
U svetu fudbala, svaki detalj igra ključnu ulogu u postizanju vrhunskih performansi, a fudbalska lopta je jedan od najvažnijih elemenata igre. MATCHBALL, sa ...
12.
Aug.
2024.
Magazin
Puma FUTURE kopačke su kreirane za one koji stvaraju budućnost na terenu. Sa pažljivo redizajniranim gornjim delom koji kombinuje PWRPRINT i PWRTAPE teh...
08.
Aug.
2024.
Magazin
Fudbal je više od igre; to je strast koja okuplja ljude svih uzrasta. Za decu, posebno je važno imati opremu koja podržava njihov razvoj i uživanje u ...