Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma golmanske rukavice FUTURE Pro
Puma

Puma golmanske rukavice FUTURE Pro

Šifra artikla: 042056-01
Na isporuku ovog proizvoda čeka se 7-15 dana.

Na isporuku proizvoda čeka se određeno vreme.

Vreme isporuke naznačeno je ispod šifre proizvoda.

Sačuvajte u listi želja
Kada je reč o izboru prave opreme za golmane, PUMA rukavice su sinonim za kvalitet, udobnost i vrhunske performanse. Sa modernim dizajnom u beloj i svetlo roze boji, ove rukavice ne samo da pružaju odličnu zaštitu, već i dodaju estetsku vrednost vašem sportskom izgledu. Pogodne su za suve površine, čineći ih idealnim izborom za sve uslove igre.

Ove PUMA rukavice dolaze sa hibridnim krojem, što znači da kombinuju najbolje karakteristike različitih krojeva kako bi pružile maksimalan komfor i performanse. Bilo da ste muškarac ili žena, ove rukavice će se savršeno uklopiti, pružajući vam sigurnost i stabilnost prilikom svakog hvata lopte.

Jedan od ključnih elemenata ovih rukavica je njihovo zatvaranje na čičak. Velcro zatvaranje omogućava brzo i jednostavno podešavanje rukavica, osiguravajući da ostanu čvrsto na ruci tokom cele igre. Ovo pruža dodatnu sigurnost i sprečava neželjeno klizanje, omogućavajući vam da se fokusirate na igru bez ometanja.

PUMA golmanske rukavice u kombinaciji bele i svetlo roze boje nisu samo funkcionalne, već i vizuelno privlačne. Njihov univerzalni dizajn čini ih pogodnim za oba pola, čime se osigurava da svi golmani mogu uživati u njihovim prednostima. Idealan su izbor za sve koji žele da ostave utisak na terenu, bilo kroz stil ili vrhunske performanse.

Bez obzira da li ste profesionalni golman ili tek počinjete, PUMA golmanske rukavice su savršen izbor za svakoga ko želi da unapredi svoju igru. Sa ovim rukavicama, bićete spremni za svaki izazov i uvek korak ispred svojih protivnika.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Golmanske rukavice
Težina specifikacija 0.1 kg
PODLOGA Prirodna podloga
POL Muškarci
BREND Puma
SPORT Fudbal
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Zumiraj