Uhlsport golmanske rukavice Aquagrip HN
Uhlsport

Uhlsport golmanske rukavice Aquagrip HN

Šifra artikla: 101133901
Na isporuku ovog proizvoda čeka se 2-4 dana.
19.500,00 RSD
19.500,00 RSD
19.500,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Uhlsport Aquagrip HN golmanske rukavice dizajnirane su za golmane koji žele maksimalno prianjanje i sigurnost u svim vremenskim uslovima, a posebno u kišnim i mokrim uslovima. Kombinacija inovativnih materijala i ergonomskog dizajna omogućava vrhunske performanse, bez obzira na težinu uslova na terenu.

Aquagrip Latex: Dlan rukavica obložen je Aquagrip latexom koji sadrži specijalne aditive za poboljšanje prianjanja u mokrim uslovima. Ova tehnologija pruža izvanredan grip i sigurnost pri hvatanju lopte, čak i u najtežim vremenskim uslovima.

Negativni hibridni rez (HN): Hibridni negativni rez omogućava tesno prianjanje uz prste, pružajući bolji osećaj za loptu i veću kontrolu tokom hvatanja i odbijanja.

3D ShockZone tehnologija: Gornji deo rukavica opremljen je 3D ShockZone tehnologijom koja omogućava dodatnu zaštitu i kontrolu prilikom odbijanja lopte, smanjujući udarce na prste.

Prozračna i fleksibilna konstrukcija: Rukavice su izrađene od fleksibilnih i prozračnih materijala koji omogućavaju optimalnu ventilaciju i smanjuju znojenje ruku, pružajući dugotrajnu udobnost.

Uhlsport Aquagrip HN rukavice su idealan izbor za golmane koji žele pouzdanost, sigurnost i vrhunski grip u svim vremenskim uslovima. Bez obzira na to koliko su teški uslovi na terenu, ove rukavice će vam omogućiti sigurnost i kontrolu koja vam je potrebna.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Golmanske rukavice
Težina specifikacija 0.1 kg
PODLOGA Prirodna podloga
POL Unisex
BREND Uhlsport
SPORT Fudbal
Dostupnost Odmah dostupno
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Zumiraj